U gaat zich binnenkort aan de slag met eindige elementen. Of u heeft al de nodige ervaring met eindige elementen, maar u gaat zich verdiepen in nieuwe types FEM (finite element method) analyses. Dat kunt u doen door u door letterlijk duizenden pagina's handleidingen heen te worstelen. Moderne FEM pakketten hebben heel veel mogelijkheden. U heeft daar normaal gesproken maar een klein deel van nodig. Zou het dan niet prettig zijn, om alleen die onderdelen te bestuderen?

Cursus op maat

Uw werk is niet hetzelfde als dat van andere FEM gebruikers. Als u onderdelen voor de offshore industrie maakt, zult u andere analyse uitvoeren dan een bedrijf dat verpakkingen maakt. Daarom is een cursus op maat belangrijk. Wij komen eerst bij u langs. Om te inventariseren wat u leren wilt om in uw praktijk succesvol FEM analyses uit te voeren. Dan maken wij een cursus die alleen de voor u belangrijke onderwerpen behandelt. Dat maakt het volgen van de cursus heel effectief.

Van gebruiker naar analist

Onze op maatwerk FEM-cursus gaan verder dan de meest aangeboden "standaard" cursus. Met een standaard cursus kunt u na afloop een simulatie uitvoeren. Daar beginnen wij pas. Met onze FEM-cursus leert u kritisch naar de FEM resultaten te kijken. Kloppen die antwoorden? Ben ik daar zeker van? Zo nee, hoe kan ik dat dan aantonen? Daarmee wordt u geen FEM gebruiker, maar een FEM analist!

Nazorg en service

Nu heeft u die FEM-cursus gevolgd, bent u dan klaar? Vaak is het net als met autorijden. Na het halen van uw rijbewijs, leert u het rijden pas echt. Met FEM is dat hetzelfde. Wij brengen u de basisvaardigheden bij, maar een echte specialist wordt u door veel met FEM bezig te zijn. In die gevallen zult u regelmatig problemen tegen komen. Dan is het fijn om daar iemand over te kunnen vragen. In zulke gevallen kunt u contact met ons opnemen en staan wij voor u klaar.

MGts wil u graag meer vertellen hoe u die FEM-specialist wordt!

training


training


training
MGts